perjantai 29. elokuuta 2014

Masennus

Diagnoosi masennus ? Mitä se merkkaa teille? Jos te kuulette että teidän tuttu on sairastunut masennukseen niin miten te toimitte? A / normaalisti. B/ otatte yhteyttä useammin C/ lopetettu yhteyden pidon kokonaan.
Miten ihminen muuttuu jos hänelle lääkäri on todennut masennuksen?
Minun mielestä ihminen ulkoisesti ei muutu. Sisäisesti ihminen ehkäpä kamppailee itseään vastaan uusia tai vanhoja tunteita vastaan. Ihminen haluaa olla samanlainen aina ja normaalisti mehän muutumme koko ajan . Jotkut nopeammin jotkut hitaammin. No siinäpä ajattelemista itse kullekin ♥♡

2 kommenttia:

  1. Eipä kai se mitenkään muuta käyttäytymistäni tällaista henkilöä kohtaan...ehkä vois useammin ottaa yhteyttä. Varmaan tällainen ihminen on helpottunut kun lääkäri toteaa masennuksen...on ainakin joku parannettava sairaus, et on tiedossa parannusta olotilaan, vaikkakaan varmastai ei kokonaan muutu erilaiseksi.
    Monesti kyllä kuulemma kilpirauhasen vajaatoimintaa (tai sit se oli yli) hoidetaan ensin masennuksena, siis diagnosoidaan masennus vaikka olisi kilpirauhasissa vikaa.

    VastaaPoista
  2. Diagnoosi masennus. Ihminen muuttuu ulkoisestikin ei ehkä ulkonäöllisesti mutta olemus muuttuu. Ei halua eikä ehkä jaksa ottaa yhteyttä tai pitää yhteyttä. Ystävät mitkä haluaisi masentúneeseen yhteyttä pitää niin eivät saa yhteyttä koska masentunut ei vain jaksa vastata puhelimeen tai avata ovea eikä halua katsoa ylipirteitä ystäviä mitkä yrittävät väkisin ilostuttaa masentunutta tai selittää kyllä se siitä kun otat vaan niskasta kiinni ja nouset ylös ja vaikka lähdet kävelemään ja paskat ei se niin mene. Masennus on diagnoosi mikä annetaankin turhan nopeesti ja kaikkia kuvitellaan masentuneeksi tai ihmiset kun ovat allapäin tai muuten kyllästyneet elämän menoonsa sanovat olen masentunut . Masennus on ikävä kyllä muoti sairaus ja todella masentuneet jäävät näiden ääliöiden takia hoitoa vaille kun eivät jaksa hakea masentuneisuuden takia hoitoon. Ihminen todellakin muuttuu sisäisesti ja ulkoisesti. Ystävät mitkä ovat todellisia ystäviä jaksavat olla ystäviä eivätkä tuputa nouse ylös kyllä se siitä ym kun aika sen parantaa toisilla voi mennä hiukan vähemmän aikaa ja toisilla taas pidempään ja joillakin koko elämä

    VastaaPoista