sunnuntai 21. syyskuuta 2014

sosiaalisen median lakko jatkuu

päivä 2/7

vieroitusoireet jatkui sen verran pahana, että alettiin moittia äidin netin käyttöä..... äiti kun katsoi areenasta muutaman leffan pariinkin kertaan... oli meinaan sen verran hyvät sarjat.

eilen luvattiin sadetta tänne meillekin, mutta tossa alkuillasta satoi tihkutti vähän.

Flikan päivään kuului taas monipuolista ohjelmaa ilman sosiaalista mediaa :)

kokkailua, laulua, viululla soittelua, pianoakin pimputettiin, kirjan lukemista, ratsastusta pleikkarilla,
pikkuveljen kanssa:  legoilla leikkimistä, hiekkakasalla leikkimistä, pyöräilyä, mönkijällä ajelua... lautapelit... yleistä riehumista.
taas kerran monipuolista ohjelmaa pitkin päivää, mutta halu oli kova koneelle.

mutta jo puhuttiin uusinta kerrasta ja ehdotin että jos on viikonloput poissa koneelta niin saisi palkkion myös siitä ja tällä hetkellä kyllä suostui...
viikonloppuna olisi aikaa olla koneella, mutta jos ei ole koneella niin tulee tehtyä paljon muuta ja paljon enmmän.
tiedän itse sen etttä koneella pyörähtää yhtäkkiä sen pari tuntiakin.

ja ehdotin itse sitä viikonloppua kun tiedän että viikot menee koulun ja harrastusten kanssa aina niin myöhään ettei aikaa jää enää paljon koneella olemiseen :)


1 kommentti:

  1. Mä voisin joo kokeilla joskus olla viikon ilman puhelinta, telkkarii ja nettiä... Mutta vasta sitten kun yhdellä virtuaalitallilla on taas asiat kunnossa ja kunhan löydän ensin jostain Hearts strong as horses biisin suomeks dupattuna :3
    Mua vaan hirvittää ajatus siitä biisistä suomeks dupattuna kun ne suomalaiset äänet ei vaan sovi siihen! :D Ei pahalla rakkaat ääninäyttelijät :3 Ilman teitä mulla ei olisi mitään kivaa netissä ja telkkaris(MLP FIM♥)

    VastaaPoista