sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Talven eka hiihtolenkki!


Ihana luminen ja aurinkoinen päivä! Viime talvi oli niin vähäluminen ettei oltu suksien päällä lainkaan.
katselimme pojalle monot ja sukset sauvoineen ja löysimmekin. Kiitos siskolleni joka toi viime vuonna kahdet sukset ja sauvat meille <3
monot oli vähän isot, mutta meni kun laittoi villasukat monoihin.
läheisellä leirintäalueella on kuulemma ladut painettu että pääsee hiihtää. mehän harrastamme murtomaan hiihtoa. minä en nyt ainakaan osaa luistella suksilla ja poika ei ole opitellut kun kukaan ei osaa opettaa.
Mietimme jo ladulla että jos otettais selvää että pääsiskö sellaiseen opetteluryhmään...

saavuimme leirintäalueelle ja päätimme että kierrämme ensin pitemmän reitin ja sitten lyhkäsemmän. åpitemmällä reitillä on isoja ala että ylämäkejä. niitä on kiva laskea... ainakin viimeksi kun olimme ;)

lähdimme ekaa mäkeä ylös ja siinä meni jonkinmoinen latu reunassa. sitten tuli eka alamäki ja latua ei enää näkynyt vain painettua luistelurataa!!
Viljami lähti ensin laskee ja minä perässä aika pian. viljami kaatui ja minä menin viljamin suksien päältä ja kaaduin sen jälkeen. ja nauroimme!
nousimme ylös ja jatkoimme matkaa. Tuli toinen alas mäki ja siinä minä menin ekaksi ja mäki meni hyvin minun osalta.
Aika muuten kauhea laskea mäkeä ilman latua.... sukset menee tiesminne... ja jalat leviää ja yrittää siinä sitten pysyä pystyssä.
Viljami tuli mäkeä alas ja kaatui, nousi ylös ja kaatui taas.... sukset osottaa sinne tänne ja maa kutsuu peppua :) !

ylämäet meni hienosti ja kummatkin jaksoi kavuta ylös suksien kanssa kaikki mäet.
alamäet oli hurjia pelottavia mutta kaikki laskimme suksien kanssa... välillä kyllä ehdotin viljamille että oikastaan tota polkua pitkin mutta viljami ei halunnut.

ja vihdoin ja viimein tuli viimeinen mäki autolle huh huh helpotus.

lähdimme sitten kiertää pikkulenkkiä ja iloksemme siellä oli koko matkan latu. siellä oli myös mäkiä mutta ne oli pienempiä paitsi viimeinen mäki :)

mä kaaduin siinä ja aika kovasta vauhdistakin :(
viljami ei kaatunut. eli meillä kävi niin että matkan aikana viljami kehittyi laskuissa mutta minä menin huononpaan suuntaa ;)

mutta reissu oli kiva ja päätimme että huomenna sunnuntaina menemme uudestaan mutta lupasimme yh´destä suusta että menemme vaikka kaksi kertaa pienemmän reitin :)
Henkilön Mia Silokivi-heikka kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti