sunnuntai 29. joulukuuta 2013

julkinen

sisko, kummityttöni ja poikani kummitäti kävivät meillä nyt viikonloppuna. Hauskaa oli... discoa eilen illalla ja se oli hauskaa... sai sitten syödä suklaata hyvällä omalla tunnolla sen jälkeen ;)

no siskon kanssa juttelimme kun mä olen kuulemma liian paljastava täällä blogissa... menetin muuten yöunetkin sen takia ( melkein ) ...
hän lukee paljon blogeja ja tosi harvoin on kenenkään kuvia siellä eikä nimiä mainita...
no aloin sitten miettii asiaa ja melkein yöllä nousin ylös ja tulin koneella ja poistin kaikki nimet ja kuvat omasta blogista... mutta en sitten kumminkaan..
siskoni jo pelotteli pedofiileistä... että ne varastaa lasten kuvia ja liittää naama kuvat johonkin toiseen vartaloon ja levittelee niitä :(

nyt en osaa sanoa mitä mä teen?
pitääkö mun poistaa tää blogi ja perustaa uusi jossa en kuvaa kenenkään naamoja, enkä mainitse nimiä???

mutta sitten aloin miettiä että onhan niitä video blogeja joissa kerrotaan päivän / viikon tapahtumista videon avulla... kuvataan itsestöään videoll jossa puhutaan... en nyt muista miksi niitä kutsutaan... tyttäreni niitä seuraa ja tykkää niistä... on muuten itsekin harkinnut sitä ...

ja niitä mitä blogeja mä seuraan niissä on kuvia ja nimiä mainitaan... on kuvia isommastakin porukasta...

Mutta joo

viikonloppu meni tosi hienosti oli kiva kun kävi vieraita... meillä niin harvoin käy vieraita!

kummityttöni kanssa kävimme ponien kanssa lenkillä... minä kärryillä iivanan kanssa ja kummityttöni pleikkarilla ratsastaen.. vauhtia riitti ja lujaa mentiin... ponit nautti tosi lujaa.
tänään sunnuntaina mentiin normaali lenkki kolem SIIS 3 kertaa!! Ja ei muuten huomannut mitenkään että olisi energia puhti loppunut poneilta... ratsastajalta kylläkin :)

Iivana oli ihan läti liti maärkä ja muuten plekkarillakin oli hiki !!! ;)

Toivoisin että te lukijat kirjoittaisitte vaikka anonyymeina mitä mieltä te olette siitä että olenko liian julkinen ja paljastava???


3 kommenttia:

 1. Mun mielstä et, tai siis sä olet aikuinen aj sinä päätät saatko sinä ja saako lapsesi laittaa kuviaan blogiin. Mua ja sannaa harmittaa ihan hirveesti kun meidän pitää sutata kuvista aina naamat, kun ne ois niin paljo kivempii jos naama näkyis. Kyl me tiedetään että pedofiilit voi kattoo nitä kuvia, mutta silti, ne on vaan kuvia. Mun ja Sannan yhteiset videotkin olis paljon kivempii jos meidän naamat näkyis, sai sellasii kivoi ilmeily juttujakin siihen. Varsinkin ne mun ja Sulkun uga uga- juttu ilmeilyt ;D Ja kuvat on vähän, kun toiset laittaa osotteensakkin, silloin vois jo ajatella pedofiileja. Mutta ei täs muuta.(toivottavasti Rempan jalat paranee vaikka se pääskin spurttaamaan)
  Moikkelis koikkelis! Sano terkkuja kaikille!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Sano vaan Sonja. Kivakun kommentoit mun blogiin "nimellä" etkä anonyyminä :) anonyymit osaa olla hyvin ärsyttäviä, ihan ku maailma kaatuis yhdestä neuvosta miten laitetaan häntäremmi

   Poista