perjantai 6. joulukuuta 2013

talvi ratsastus pelko

joo tyttärelläni on sellainen. Häntä pelottaa ratsastaa talvella, pelottaa että Poni lähtee viemään ja pukittaa vaikka tietää ettei se tee sitä...

Yleensä ollaan siis talvisin käyty ponien kaa kävelemässä, mutta nyt tänä talvena olen saanut hyvällä tuloksella flikan poninsa selkään talvellakin.

Tänäänkin!!!
Kiersimme siis normaalin kävelylenkin joka kestää noin tunnin, välillä vähemmän välillä enenmmän ja sen jälkeen flikka meni ilman satulaa poninsa selkään ja minä lupasin taluttaa pihalla.

muutaman kävely lenkin jälkeen irrotin ponista narun ja niin he yhdessä ravasivat ja laukkasivat pihalla ja taas niin kuin aina tällaisen päivän jälkeen kuuluu flikan suusta se oli ihanaa.
mutta ei kai sille vaan voi mitään jos pelkää.

itse meinaan pelkään tosi paljon aamulla mennä autoon ja ajaa kirkolle. Pelkään sitä että joku on takapenkillä ja kuristaa mut ( JOO MÄ TIEDÄN ETTÄ SE EI OLE MAHDOLLISTA, MUTTA EN VOI ITSELLENI MITÄÄN ETTÄ PELKÄÄN SITÄ :D )
mutta olen sen hyväksynyt ja pelkään silti!

2 kommenttia:

  1. :D :D :D. Niinpä.... ja sit ku menet autoon ni varmaan laitat heti ovet lukkoon!! Niin mäkin joskus tein kun menin yksin töihin ja pihalla pimeää. Nykysin noita pelkotiloja on vähän,....jos ollenkaan.... noooh ...varastoon en mene kun siellä on ollut hiiriä. Tosin nyt ei varmaan enää kuukauteen ole tullut räpsään mitään, mut kumminkin, kai se inhoakin on samalla kun sitä pelkoa...

    VastaaPoista