perjantai 10. lokakuuta 2014

kummittelua

ystäväni kertoi minulle että heidän talossa kummittelee.... siis hä? ja te asutte siellä? oletko ihan varma?
heillä on vanha rintamamiestalo... ja ovat sitä nyt peruskorjanneet vähitellen... pikkuhiljaa.

heidän yläkerrassa asuu pieni tyttö ja ulkorakennuksessa / navetassa mies. No tuota miestä ei ole nähty kuin muutaman kerran, mutta pikkutytöstä on useita erihavannoita , eikä pelkästää talon omalta väeltä vaan yhdeltä heidän työmieheltä ja sitten tutulta.

talonomistaja pariskunta nukkuu alakerrassa ja usein nukkumaan mennessä kuulevat yläkerrasta "askeleita"... alakerrasta ei ole tytöstä suoranaista havaintoa, mutta yläkerrassa on.

kerron nyt muutaman jutun josta kuulin.

pariskunnalla oli työmies päivän töissä ja kun he tulivat iltapäivästä kotiin töistä niin työmies kysyi heiltä että onko teillä lapsi? pariskunta katsoi työmiestä ja vastasivat ettei ole.
työmies siihen että kun kuului pienen tytön naurua tuolta yläkerrasta!!

ja toinen juttu oli... pariskunta oli purkanut yläkertaan menevät rappuset, kun heillä oli tarkoitus hiota, ja maalata ne uudelleen. heillä oli sen aikaan tikapuut rappusten tilalla.
yhtenä iltapäivänä auringon vielä paistaessa ihanasti ikkunasta sisään pariskunnan emäntä oli istunut yläkerrassa ( siellä missä tämä niin sanottu aave / tyttö "asuu" )
ja katsellut telkkaria niin yhtäkkiä oli alkanut kuulumaan askelia ihan kuin joku kävelisi rappusia pitkin ylös... ja heillähän oli rappusten tilalla tikapuut!!! ja emäntä odotti että kukahan sieltä tulee ja odotti että oviaukkoon ilmestyy joku, mutta ketään ei näkynyt.

kolmas juttu oli että... emännän ystävä oli kylässä ja istui alakerrassa keittiöpöydän äärellä lukien lehteä. emäntä oli ollut yläkerrassa tietokoneen ääressä jotain lukemassa ( istui sellaisella tuolilla mikä liikkuu pyörillä. Oli lähtenyt jossain välissä ulos eikä ystävä muistanut sitä enää... )

ystävä huikkaa hetken päästä emännälle että laita sieltä tietokoneelta jotain musiikkia tulee kun on niin hiljaista. oli kuulunut kun tuoli oli liikkunut toisesta päästä huonetta tietokóneen luo ja ystävä ajatteli että emäntä oli sen kanssa liikkunut... odotti hetken että eikö musiikkia ala kuulumaan ja sitten yhtäkkiä muistanut että ei vitsit kun emäntä olikin ulkona!!!

Siis aika pelottavaa vai mitä?
onko teillä mitään kokemuksia tälläisesta?

itse en ole kokenut mitään... minähän pelkään jopa omaa varjoani... uskon vahvasti "aaveisiin" vaikka välillä tuntuu että onkohan niitä nyt ihan oikeesti!!!

2 kommenttia:

  1. No jopa oli tarinaa. En kyllä tykkäis asua tollasessa paikassa...olen vissiin liian paljon kattonut noita kummituselokuvia, tai no eihän siihe tarvita kuin yksi elokuva niin sit jo alkaa mielikuvitus laukkaamaan.

    VastaaPoista