lauantai 25. lokakuuta 2014

tupperware

 Olin tänään Tubberware kutsuilla. Em ole nyt hetkeen ollutkaan... muutama vuosi väliä.
No tästä kannusta olen kuullut aika monta kehua, että nyt halusin mennä paikan päälle kuulemaan millainen tämä ihme kannu oikeen on!
Kätevä kannu valmistukseen, lämmitykseen, säilytykseen ja tarjoiluun. MicroCook-sarja on suunniteltu erityisesti mikrouunikäyttöön ja kestää lämpötiloja -25 ˚C - +200 ˚C.

Kannun sisäpuolella on mittaviivat.

Käytä sitä: kastikkeiden valmistukseen, suklaan sulatukseen
Mitat: L: 15,5 cm, P: 20,6 cm, K: 12,9 cm!
Tällä kannulla voi kuulemma valmistaa vaikka suklaakakun taI kakkupohjan mikrossa!!! On se sitten todella kätevä kannu!

Mutta mietin vain ihan tota toistakin puolta asiasta.
Tyttäreni on jo reilu 10 vuotiaasta lähtien tehnyt ruokaa ja leiponut vaihtelevasti.
Ja olen opettanut hellan ja uunin käytön. Hän on tehnyt kakkupohjia uuniissa ja monia muitakin uunissa että hellalla.

Harmittaa kaikki valmiit ruoat kaupassa... ei muuta kuin annos mikroon ja syöt hyvää perus koti ruokaa... Äitien tekemään ( saarioinen )

haluan että tyttöni oppii tekee ruokaa ja oppii leipoo kaikennäköistä ja makuista hellalla ja uunissa! Mikroa käyttäen esim. sulatukseen tai pikaisesti pienten asioiden lämmitykseen.

perunat kuuluu keittää hellalla... ei mikrossa. riisi kattilassa... ei muoviastiassa mikrossa!

no tää nyt on mun mielipide!

LUKISIN MIELELLÄNI TEIDÄN MIELIPIDE ASIASTA :) 
No tämä pursotin meillä onkin ja olen todennut että on kyllä helppo ja hyvä laite. Helppo täyttää kermavaahdolla ja helppo pestä puhtaaksi ja ennen kaikkea helppo säilyttää pursottimet.
no kaikkia pursotin osia ei olla käytetty.
 
Anna kakuillesi ylimääräistä säihkettä kauniilla koristelulla.
Pursotinta voidaan käyttää moneen eri asiaan 5 eri pursotinterän ansiosta. Terät vaihdetaan ulkopuolelta, joten voit vaihtaa ne helposti käytön aikana. Siinä on leveä suuaukko, joten se on helppo täyttää. Jos sinulle jää vähän tähteeksi, voit laitta kannen päälle ja säilöä loput jääkaappiin.
Käytä sitä: Marenkien, perunamuusin, kermavaahdon, kakkukreemien pursottamiseen.
Mitat: L:11,1 cm K: 11,7 cm

2 kommenttia:

  1. Mullakin on sellaset astiat joissa voi mikrossa kypsentää spagetit ja riisit. Kerran pari olen kokeillut. Tuolla kaapissa ne vaan tilaa käyttämättöminä vievät.
    Suklaakin on helppo sulattaa siten että kiehauttaa vettä ja laittaa siihen veteen astian jossa se suklaa on ja kansi päälle ja siellä se sit aikanaa sulaa. Ja kattilan ei tarvitse olla liedellä enää kiehumisen jälkeen. Eli ei tarvitse mikrossa sitäkään sulattaa.

    VastaaPoista
  2. Niin ei tulisi mieleenkään ostella kaupasta valmiita lihapullia tai kastikkeita. Lapset ovat niin tottuneet kotiruokaan etteivät itsekkään koskaan ostele valmisruokia vaikka helpotusta toisivatkin elämään. Kaiken näköisiä pakasteita on mutta teen itse perunasuikaleet kiusauksiin ja kasvikset gratiineihin. Mainostetaanhan nykyään jo valmista makkarakastiketta ja perunamuusia, valmiiksi paistettua jauhelihaa ja nyt uutuutena on munavoi. Uusavuttomia kasvaa joka nurkassa että onneksi sinäkin olet ymmärtänyt opettaa tyttärellesi peruskotiruuan valmistuksen! Joulu lähestyy ja kauppojen hyllyt pursuaa valmisruokia :(

    VastaaPoista