sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

heppailua, laskettelua, elokuvissa.... ja ja ja

Paljon on kerinnyt tapahtuu... Siis tää on oikeen Super ihme asia!!! Me ollaan oltu ponien kaa lenkillä: torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina!!! IHME juttu!

Iivanan perässä on meinaan ollut kärry...hmm varmaan kaksi kuukautta sitten... ollaan me käyty kävelees niiden kanssa enenmmän ja vähemmän :) tässä välissä, mutta joo!
Iivanasta ja Pleikkarista tulee ihan säikkyjä kun niillä on energiaa.

Torstaina sen sain sitten kokea... mentiin lenkille siis ihan tossa pihassa kierretään varmaan 100 kertaa ympäri ämpäri ympäri ja ajattelin että menen sitten kiertää ton kuopan lenkin joka on vain vaivaiset 500m... Iidalotta jäi Pleikakrin kaa pihalle.
minä siis lähden ja joudun ohittaa tarhan portin ja iivana päättääkin mennä mukamas tarhaan vaikka portti on kiinni... ja huomaa että portti on kiinni niin hän meneekin siitä tarhan ja hallin välistä joka on kapeampi kuin kärryt ja kiskoo vaan ihan paniikissa kärryt ja mut siitä kujaa pitkin ja kaikki tolpat jotka siinä on niin kaatuu rytinällä ( tietty) ja iivana ihan paniikissa ja minä siinä päästelen rumia sanoja ulos... päästään kujasta pois niin poni rauhoittuu!! talutan sen pihaan ja siellä jatkamme lenkkeilyä sitten rauhassa...

muina päivinä meni niin hienosti että pystyttiin kiertää kuopan lenkki kunnialla läpi :)

lauantaina iidalotalla oli näppikäsityöpäivä käsityökeskuksessa... sai jatkaa paidan tekmistä ja melkein sai kuulemma valmiiksi...
Viljami oli laskettelemassa sotkassa ja aurinko paistoi hienosti!
Kerittiin me viljamin kanssa elokuvissakin käymään ennen kuin iidalotta pääsi näppipäivästä. Käytiin katsoo
 

HERRA EABODY & SHERMAN 
  
 
 
Alkuperäinen nimi
Mr. Peabody & Sherman
 
 
Genre
lasten / animaatio
 
 
Ohjaaja
Rob Minkoff
 
 
Pääosissa
Ty Burrell, Max Charles, Ariel Winter, Stephen Colbert, Leslie Mann, Patrick Warburton, Stanley Tucci, Allison Janney, Mel Brooks, Lake Bell, Zach Callison, Dennis Haysbert

Jukka Rasila (Herra Peabody), Juhana Vaittinen (Sherman), Jenna Hukkinen (Penny Peterson), Katja Aakkula (Patty Peterson), Juhani Rajalin (Paul Peterson), Jaana Pesonen (Neiti Grunion), Markus Bäckman (Agamemnon), Jukka Voutilainen (Leonardo da Vinci), Jarkko Paananen (Ay), Juha Paananen (Robespierre), Raili Raitala (Marie Antoinette), Riku Leskinen (Kuningas Tut)
Muissa Rooleissa:
Konsta Laukkanen (Carl), Riku Leskinen (Mason), Antti Pääkkönen (Rehtori Purdy), Rinna Paatso (Mona Lisa), (Tuomari) Sasu Moilanen, Antti Jaakola (Odysseus), Petri Hanttu (Albert Einstein), Rinna Paatso (Opettaja), Minna Tasanto (Wabac-aikakone)
 
 
Käsikirjoitus
Craig Wright, Ted Key (hahmot)
 
 
Pituus (min)
93
 
 
Ikäraja
7
 
 Takaisin   Tulostettava sivu 



Herra Peabody on liikemies, keksijä, tiedemies, Nobel-palkittu, gourmet-kokki, kaksinkertainen Olympiamitalisti ja nero... joka sattuu olemaan myös koira. Käyttämällä nerokkainta keksintöään WABAC-konetta, Herra Peabody ja hänen adoptiopoikansa Sherman aikamatkaavat ajassa taaksepäin historiallisiin maailmantapahtumiin ja tapaavat historian suurimpia merkkihenkilöitä. Mutta kun Sherman rikkoo aikamatkaamisen sääntöjä, nämä kaksi sankaria päätyvät elämänsä seikkailuun yrittäessään korjata historiankulun pelastaakseen tulevaisuuden. Suurimman haasteensa Herra Peabody kohtaa kuitenkin isyydessä.

Elokuva tulee sekä 3D:nä että 2D:nä.


oli kyllä tosi hyvä leffa!

Illalla katsotiin kotona leffa viisi legendaa! Sekin on hyvä

sunnuntaina Viljami meni myös laskettelee ja me mentiin iidalotan kanssa katsoo helinä keijua... siitä onkin toisessa päivityksessä lisätieoja...

Mutta hei olen mä kerinnyt tekee ruokaakin ja siivonnutkin olen ja olen myös hinnotellut kirpputori tavaraa...
jota muuten on mennyt tosi paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti