sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

viikonloppu

josta puuttui yksi kokonainen tunti :(

siis mä en tykkää tästä yhtään että noita kelloja siirrellään... menee ainakin viikko siihen että tottuu!!!
Poneja ollaan liikutettu oikein urakalla... niin paljon että iivanakin juoksee rauhallisen hitaasti tossa meidän pihalla pitämättä kiirettä ja syöksymällä mutkissa... no kyllähän sitä välillä sattuu... ainkin silloin kun minä juoksutan samalla pleikkaria tossa pihalla ja jos ovat samaan aikaan menossa samaan suuntaan pleikkari ympyrällä ja iivana " uralla" niin sitten ottaa iivanakin spurtti askeleet.
Se on niin rauhallinen kun saa olla tässä pihalla ja juoksee juoksee ymäri pihaa ihan innoissaan... pidätellä ei tarvi eikä oikeestaan käskeäkkään raville eikä pahemmin laukalla... siis onko se koira kun se saa mennä silloin ravia kun haluaa ja laukkaa silloin kun haluaa :)

Ollaan iidalotan kanssa innostuttu lenkkeilee... tiistaina käytiin lenkillä, torstaina uimassa 1000m ja lauantaina sekä tänään lenkillä... no ei se pitkä se lenkki ole noin 4km ja 40min siinä menee...
on muuten ihmeellistä että uiden mennään se kilsa ja siinä menee 35min. ja kävellen kierrät 4km lenkin ja siinä menee melkein sama aika (40min)

Dorakin on päässyt kävelee kun käydään alku käynnit sekä loppu käynnit toi kuopan lenkki ( 500m ).
Välillä tulee innoissaan mutta esim. tänään hän ei ollut niin yhteistyöhaluinen... ennen kuin iidalotta otti hänet yksin ja meni edellä ja minä tulin poikien kaa perässä niin sitten kujettiin reippaasti mukisematta ... kuningatar?  Kyllä!!

Ja karvan lähtö aika on tällä hetkellä meillä... Dora ja pleikkari sylkee niin sanotusti karvat pois... sitä oli meillä joka paikassa ja se on niin sähköistä että...
Iivanalla on vähemmän talvi karvaa kuin doralla ja pleikkarilla niin iivana ei vielä luovu karvoistaan.

otin puhelimella kuvia ja en ole vielä opiskellut miten saada ne kuvat pois tänne koneelle että näin.

mutta käykää kattoo mut instassa osoite on http://instagram.com/einolyydia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti