sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

TALVILOMA

Niin sekin sitten vain vierähti.... ei hiiihtäen vaan uiden ja lasketellen...

loman aikan on kerinnyt uimaan kunnolla. Viime viikolla huomasin että painoni on noussut joulusta 4kg!!! Siis huimat 4kg!! Olin muuten aika kauhuissa kun puntarille menin pitkästä aikaa ja huomasin tuollaisen kamalan asian käyneen :(
Ajattelin sitten että tähän tulee muutos ja heti!
ruokavalio muuttui heti kevyemmäksi... ja että millaiseksi?
No karkit pois! Mulla oli vielä jäljellä laivakarkkeja joita tuli ostettua viime syksynä ja sitten lasten kanssa oltua. No ei niitä paljon ollut mutta vähän kumminkin! Minä niitä olen melkein yksin syönyt.
iidalotalla oli kaveri kylässä ja heti tarjosin niille jälkiruoaksi karkit ja toisetkin.
loput laitoin kaappiin piiloon! Kyllä ne siellä säilyy... viinikumit jotka on mun suosikkeja olen jo syönyt aikaa sitten pussin tyhjäksi :D

mentiin sitten torstaina ennen talvilomaa uimaan iidalotan harkkojen jälkeen ja päätimme että uimme jokainen 500m. hah hah haha.... No viljamille se oli kova paikka, mutta iidalotalle ei ....
minä kun en ole uinut pitkään aikaan niin uimisen jälkeen paikat tärisi aika paljon vaikka takana matkaa oli vain 500m... hyvä fiilis ja ajattelin että mahtaisiko keritä töiden jälkeen tänne uimaan?

talviloma alkoi ja lauantaina lapset meni laskettelee sotkaan... joo siellä on lunta vaikka sitä ei missään muualla olekkaan... tykitettyä lunta se kyllä pysyy :)
minä menin sitten uimaan siksi aikaa ja uin tällä kertaa 1000m. mahtava fiilis ja ei muuten tärissyt sen jälkeen paikat.

Iidalotta meni kaverille laskettelun jälkeen ja sunnuntaina hain hänet pois kun hänelle tuli kaveri yökylään meille :D
maanantaina viljamille tuli kaveri yökylään.
tiistaina mentiin taas uimaan ja Viljami ui tällä kertaa 250m ( taisi valvominen kaverin kanssa viedä voimat ). Iidalotta ui 1150m ja minä 1000m.

keskiviikkona oltiin vain kotona perheen kesken hih hih

torstaina Viljami meni kummien pojan kanssa laskettelee sotkaan ja minä ja iidalotta uimaan... minä uin sen 1000m ja iidalotta 1450m ja hyppi sen jälkeen vielä hyppylaudalta.

lauantaina viljami ja iidalotta meni laskettelee sotkaan ja minä menin uimaan ja uin sen 1000m.

viimeksi kun puntarissa kävin paino oli -3kg!! Huima muutos vaikka on vain viikko takana.

1 kommentti:

  1. Mullakin tuli joulunaikaan varmaan 3 kg lisää, ihan kans liikkumattomuudesta johtuen kun ton jalan kans ei voinut käydä lenkillä ku pieniä matkoja ja hissukseen kävellen. Syksyn aikan putos varmaan 6 kg, ihan vain johtui kiireestä töissä ku sai painaa välillä ihan hullun lailla. Nyt en ole puntarilla käynyt vähään aikaan et joko se on taas pudonnut siihen mitä se oli ennen joulua. Mä en sit niin pidä väliä ton painon kans, on mitä on.

    VastaaPoista