torstai 26. marraskuuta 2015

pudonnut kärryiltä monesko viikko

en jaksa nyt laskea monesko viikko nyt on meneillään, mutta kehitystä huomaan.
vaatteet on löysempiä ja vatsa on pienentynyt.... johtuuko vatsalihasliikkeistä vai siitä että en syö enää leipää ja perunankin syöminen on vähentynyt... sitä voi ihmetellä :D

viime viikolla normaalit rutiinit uimiset ja kuntosalilla pääsin käymään kaksi kertaa, kun keskiviikkona olin viemässä autoa huoltoon seinäjoelle ja flikka oli katsomassa nälkäpelin elokuva teatterissa ja se loppui 21.15! Nukuin siinä autohuolto ja haku reissun välissä :)

viikonlopun syömiset on harmittavat... kun eivät meinaa pysyä säännöllisenä :(

sunnuntaina tein lapsille lättyjä ja söin sitten itsekin niitä ja ei sitten tullut muuta syötyä... veden juominenkin jää täysin... teen viikonloppuna itse mehua ja juon sitten sitä.
Nyt viikonloppuna on pakko TSEMPATA!!

sunnuntai on kotijumppa päivä.... ja mitä viime sunnuntaina oli muka niin kiire, ettei "muistanut" kotijumppaa!!???
illalla saunan lauteilla istuessa mietin päivän tohinoita ja samantien tajusin että se KOTIJUMPPA!!!

miten viikonloput voi olla näin vaikeita? Niihin on pakko keskittyä! Jotenkin sitä ajattelee joo onhan tässä aikaa koko päivän, mä nyt teen tän ja sitten mä teen sen... kohta mä teen sitä ruokaa!

tämän viikon tiistaina oli hurja PT treeni päivä kuntosalilla!! Ja voin muuten myöntää että oli AIKA POIKKI!! Tai mikä toi aika on tuossa??
Mutta kumminkin mä nautin niistä PT treeneistä! Ne on kivoja... Itse ei kumminkaan omissa treeneissä vedä itseään noin viimeiseen.... vähän helpommalla itseni kanssa, mutta PT tsemppaa että vielä viisi.... kyllä sä jaksat!! Ja yleensä on sitten tehnytkin niitä niin paljon että ei ole enää jaksanut!

mutta hankinta listalla on muuten seuraavaksi kun menen Tokmannille  - > HARJANVARSI! :D

keskiviikkona menin kuntosalille ja tein vähän helpomman ohjelman kuin tiistaina, mutta tänään torstaina oli muuten tuskaa kävellä portaat ( kun kävelin vinottain oli helpompaa) Ja vessan pöntölle istuminen oli tuskaa... Jalat ja perse on ihan tulessa!

tänään torstai yöllä punnitsin itseni ja se näytti 78.2!!!

Poni pojat ovat olleet nyt viime perjantaista lähtien Heidillä. Viikonloppuna olivat käyneet maastossa ja Iivana oli "vähän" riehunut!! Oli tullut muutama pukki sarja ja Jossu oli sieltä sitten pudonnut!
mutta sitten sen jälkeen oli mennyt taas hienosti!

Pleikkari nyt menee aina hienosti <3 !! Onhan Iivanakin hieno poika <3

Dora on ollut ihan tyytyväinen kotona ja syönyt hienosti ! Tänäänkin oli ollut pihalla vaikka oli vähän satanut ( oli muuten mamma vähän märkä )

Dora <3

kuljetuskoppi on nyt huollossa mun isällä ja samalla se katsastetaan siellä .... sitten saa taas ajella turvallisesti!

1 kommentti:

  1. 4. viikko.Kohta alkaa sit 5. Hyvä et on jo pirteämpi olo. Sitä se liikunta teettää. Adrenaalit virtaa. Huumetta sekin on.

    VastaaPoista