sunnuntai 1. marraskuuta 2015

uuden elämäni päivä

Oli eka tapaaminen PT:n kanssa ja minä jouduin tietysti ilmoittamaan että myöhästyn puoli tuntia, mutta loppujen lopuksi myöhäistyin 40min. töissä oli kiirettä enkä päässyt lähtemään heti työajan päätettyä.

Kaisan kanssa ensin istuimme pukuhuoneessa ja kävimme läpi sopimuksen, ruokintasuunnitelman, liikuntapäiväkirjan kolmeksi viikoksi ja tutkimme kuntoilijan ravitsemusta!
kuinka tärkeää on saada oikea määrä hiilihydraatteja, proteiineja, hyviä rasvoja, ravintolisiä ( D, omega-3 ja magnesiumia ) ja vettä!

Ote sopimuksesta =
Valmennettavan on hyvä tietää, että valmennuksen aikana saavutetut tulokset ovat suoraan verrannolliset harjoitteluohjeiden noudattamiseen. Tästä johtuen valmennettavan on sitouduttava parhaansa mukaan noudattamaan valmentajansa laatimia ohjeita.

Kuulemma se ei auta että lukee tekstiä ja makoilee sohvalla! Ja ei sekään että lukee kaikki tekstit läpi ja samalla äänittää ja kuuntelee niitä sitten päivät pitkät korvalappu stereoilla :D

kotijumppa ohjeet ja kuntosaliohjeet, kävelylenkit, ratsastus, uiminen, lepopäiviä unohtamatta!


lauantaina olin ratsastamassa pitkästä aikaa ja nyt ( sunnuntaina ) on kipeät jalat. autosta poistuminenkin on tosi vaikeaa.

Mutta nyt ottaa kaaliin ja hermostuttaa tuo PT:n suunnittelema ruokintasuunnitelma!!!

en ole tottunut töissä syömään noin paljon... miten mä pärjään noiden eväiden kanssa yöllä kun lähden töihin... mihin mä ne kaikki laitan.

kahvia en siedä EN SIEDÄ ! Ja nyt mun pitäisi opetella sitä juomaan!!! Vinkkejä?
mukissa pitää vain olla kahvia ja maitoa! YÄK!!! Suodatinkahvi!! Miksi se maistuu niin pahalta.

pannukahvi menis, mutta vinkkejä miten mä saan sen juotua hyvänä kun mun pitäisi  se pannukahvi tehdä jo edellisiltana. ja ekan kerran juon klo 4 yöllä matkalla töihin, toisen kerran 10.30.
ei toimi termospannussa, mutta miltä se maistui kylmänä maidon kera?

en kyllä ala sitä yöllä herättyäni klo 3.15 sitä pannukahvia tekee... lähden töihin 3.30-3.35

nyt vinkkejä!!

3 kommenttia:

 1. Miks kahvia täytyy juoda???
  Sun tarttis ostaa sellanen pieni kahviautomaatti töihin, sellanen jossa tehdään vaan kuppi tai kaks kahvia. Se tulis nopsaan.

  VastaaPoista
 2. Jotain se tekee kehossa...
  Täytyypä tarkistaa P.T:ltä tuota asiaa.
  Niitä kapselia keittimiä!!

  VastaaPoista
 3. No nestettä se vissiin poistaa mutta outoa että täytyy alkaa opetella kahvia juomaan johon sit voi helposti jäädä koukkuun. Eikö muuta sit olis...

  VastaaPoista