lauantai 28. marraskuuta 2015

ylimääräinen päivitys :)

perjantai ja lauantai välisenä yönä nukuin kaksitoista ( 12 ) tuntia !! Miten sitä unta riittikään niin paljon!
yöllä kyllä heräilin, mutta jatkoi nukkumista aika helposti :)
Perjantai illalla siinä puoli seitsemän tuntui että ei ole mitään tekemistä ja ei huvita siivotakkaan.... menen nukkuu :)
ja heräsin sitten kuuden jälkeen lauantai aamulla!

minä ja flikka mentiin sitten tänään ratsastaa Rajakallion Ratsutilalle ja flikka ei olekkaan ratsastanut puoleentoista vuoteen muilla kuin omalla ponilla :)
Oli aikamoinen jännitys!

tallille oli kiva mennä!
Paikka oli mahtava, kaunis ja siisti! Ihmiset siellä ystävällisiä ja tervehtivät iloisesti!
Talli on SRL:n hyväksymä harrastetalli !!!

Hepat oli kilttejä ja mukavia! Ja tunnilla oli todella kiva mennä!
Flikka rakastui täysin siihen heppaan jolla ratsasti. Usko oli hepan nimi! Lämpöinen, mutta osaa mennä hienosti koulua ja kuuliainen ja kiltti!

Minä itse menin suomenhevosella Vilillä.
Vili on ihana SH joka osaa käyttää hyväkseen ratsastajaansa jos haluaa, mutta osaa kyllä vaikka mitä jos ratsastaja sen päättää!
Piti itsekkin käyttää kunnolla ääniapuja, että suostui lähtemään raviin ja muuten myös pysymään siinä :) Mutta sitten sain taikakepin niin kuunteli vähän paremmin!

ja oli muuten kiva ratsastaa vaikka koko ajan satoi vettä! :)
meillä kummallakin oli sellaista veden pitävää kangasta takissa että paita ei ollut märkä tunnin jälkeen, mutta itse piti alushousutkin vaihtaa kun kotiin päästiin!

Flikka oli ainakin sitä mieltä että haluaa uudestaan samaan paikkaan!!


Syödä olen nyt muistanut ja vähän juodakkin!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kun muistutit facessa :) Tsemppiä ja jaksamista treeniin. Ajattele matkan päätepistettä, niin matka ei tunnu niin raskaalta :) On hienoa lukea, että olet jaksanut aloittaa tuon, kun itsellä on vasta (vielä) ajatustasolla. Mukamas kiire, väsynyt...kaikkia tekosyitä :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun muistutit facessa :) Tsemppiä ja jaksamista treeniin. Ajattele matkan päätepistettä, niin matka ei tunnu niin raskaalta :) On hienoa lukea, että olet jaksanut aloittaa tuon, kun itsellä on vasta (vielä) ajatustasolla. Mukamas kiire, väsynyt...kaikkia tekosyitä :/

    VastaaPoista