lauantai 16. marraskuuta 2013

Beautiful day :)

Mahtava päivä ollut. Ja hei mä sain itsestäni sen verran irti että imuroin ja pesin lattiat!! Jees hyvä minä tapu tapu tapu :)
ehkäpä johtuu siitä että tein ruoaksi tänään pyttipannua eilisestä jämistä :) sipulia, makkaraa, perunoita ja lihapulla kastiketta, porkkana raastetta ja raejuustoa ja nam nam juomaksi maitoa :) ja söihän ne lapsetkin sitä ja kelaps se myös hannulle ;)

Iidalotta ratsasti tänään pleikkarin ja minä menin iivanalla kärryillä. Kiersimme ensin "kuopan" lenkin ( n.500m ) käynnillä. Iivana kävi vähän niinkuin kuumana ja oli tosi levoton, tuntui että sitä pelotti ja jännitti... mutta en kyllä tiedä mikä?
no kun me päästiin pihalle takas ja alettiin kiertää sitä ( pihalla mahtuu nyt tosi hyvin ratsastaa kun sitä on siivottu)  niin iivana rauhoittui. Oli kiva kiertää. Ravattiin ja laukattiin erikseen. Ensin Iidalotta ja Pleikkari menivät ravia ja lopuksi sitten laukkaakin. Sitten lähdettiin minä ja iivana :) muutamat ekat kierrokset mentiin lujaa... laukalla kovaa ja pysähdys pleikkarin luona :) mutta hienosti poni jatkoi aina uutta kierrosta. Muutaman kierroksen jälkeen mentiin jo ilman pysähdyksiä uudelle kierrokselle. Viimeiset muutamat kierrokset ei sitten jaksettu enää laukata vaan mentiin ravilla.
lopuksi kiersimme vielä uudestaan kuopan lenkin.

tein http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/69260/Jogurttikakku/

Jugurttikakun ja ohje on tuossa linkissä. Laitoin kyllä jugurtin tilalle mansikkarahkaa :) ja tein puolitoista kertaisen tuosta ohjeesta .
Tässä on. Paloja on jo syöty ja hyvää oli.
kun uuno alkaa ( on jo kyllä alkanut) niin lupasin laittaa jätskiä ja kakkua sen kanssa :)

laitoin uudet matot lattialle kun sain ne lattiakin pestyä . Tilasin alennusmyynnistä hobby hall sivuilta mattoja.

 
 
no tässä on uusi matto :)

Nyt maistuisi jätski ja herkkukakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti