perjantai 18. huhtikuuta 2014

taikuri tädää

joo kävi taas meillä taikuri ja kehui doran kavioita.... pois pitää ottaa ja paljon.
sanoi se siinä negatiivistäkin... doran säde on ollut hoitamatta ja se on vain ja ainoastaan vuolissa vika. Mutta ei hätää sanoi taikuri ja hoitaa myös ne kuntoon. sanoi vain että älä hermosto jos sieltä tulee jotain ihme nestettä ulos ei haittaa.
kun taikuri vuoli niin doralla näkyi punaista kaviossa ja taikuri sanoi että ei kannata hermostua tässä näkyy kaikki se tulehdus ja kipu mitä doralla on ollut.
taikuri on positiivinen doran kavioihin nähden ja sanoi että vuoden päästä on tosi hyvät kaviot... vuosi siihen menee että kavio uusii itsensä.
kehui taikuri muutenkin doran pirteää olemusta, sanoi että dora on jotenkin pirteämpi.
ja muistutti minua ja poneja että tämä kevät ruoho on sitä väkevintä ruohoa ja varsinkin doralle sanoi että muista sitten että sitä ei saa paljon syödä , ei tee hyvää kun sulla on ollut kaviokuume!!
nyt sähköt kuntoon...
ja meillä on NYT sähköt kunnossa. ponit kunnioittaa muuten ihan kunnolla sitä sähkölankaa, ja se on muuten paljon Iivanalta ;)

 
 

 
 
Vihdoin!!!
Iidalotta on nyt suorittanut viulusta PT II soitto osuuden... ja koko kevään on maanantaisin teorilla tunnilla tehnyt kokeita : teoriaosuudesta
ja tavoitteena olis saada PT III/III suoritettua kahdeksannella luokalla eli kahden vuoden päästä.
teoria tossa se vaikein osuus on, viulua kumminkin tulee soitettua melkein joka päivä mutta teoria osuuksia ei tule luettua kuin ja vain ja ainoastaan maanantaisin teoria tunnilla.
 
 
 
 
MUTTA NYT HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti