sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Herra Hakkaraisen talo sastamalassa

Meidän Viljami viime kesänä jo olisi halunnut tulla katsomaan herra hakkaraista, mutta jotenkin se jäi. Tänä vuonna Viljami vaatimalla vaati että hänen on pakko päästä tänne. Otimme ystävän mukaan ja täällä ollaan. Kuvia löytyy lopusta.

Tämä sijaitsee ihan Vammalan keskustassa ja Helppo oli löytää.
Parkkialuetta emme löytäneet vaan ajoimme yleiselle p- alueelle jossa saa olla tunnin. No riski on nyt otettava.
Kadun puolelta menimme herra Hakkaraisen kauppaan jossa myydään mauri Kunnaksen kirjoja ja muuta tavaraa.
Siitä saa ostaa sisäänpääsy rannekkeen joka on voimassa koko päivän. Ulos kaupunkiin saa mennä vaikka välillä käymään ja tulla takaisin. Kun liput ollaan ostettu niin ensin on opastus. Tosi paljon porukkaa näin sunnuntaina kun talo on auki klo. 12-16.00 ja kun istun tässä opastuksen lähellä tässä on takkinaulakot ja tää on niin kuin vähän keskellä kaikkia niin olen kuullut kun opastaa kysyy onko ennen käynyt niin eivät ole.

Vieraskirjaan saa kirjoittaa nimen ja paikkakunnan mistä on niin on mm. turusta, oulusta , tampereelta, ikaalisista!
Herra hakkaraisen piti tulla sisälle klo 14. Odottelimme ja lapsilla ( ei minun mukana oleville ) alkoi hermot kiristyy ja sitä mukaan myös vanhemmille. Jotkut jo luovutti ja lähtivät pois.

No 14.10 tultiin sanoo että herra hakkarainen tuli juuri ulos ja sinne me kaikki sitten mentiin ja aika vähän lapsia loppujen lopuksi kävi halaas. Ja hyvin oli tilaa ottaa viljamista ja hakkaraisesta  kuva. No meni ehkä 15 min. Niin herra hakkarainen lähti pois. Sitä vähän ihmettelin kun näin sunnuntaina herra ei enää tule. Ja uusia asiakkaita tuli puoli kolmen jälkeen vielä aika paljon ja lapset huuteli herra hakkaraista.

Me viihdyimme ihan koko ajan siellä ja lapsilla oli hauskaa koko ajan. mutta huomasin että ueseammat olivat siellä maks 1½  tuntia. kyllästyykö vanhemmat nopeammin kuin lapset?HEI HEI
NÄMÄHÄN ON NIITÄ HAHMOJA JOITA AINA JOKA MAURI KUNNAKSEN KIRJOISTA HAETAAN... NIITÄ ON PALJON USEALLE SIVULLE PIIRRETTY
KUKA TUNTEE MIsTÄ SADUSTA??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti