tiistai 3. kesäkuuta 2014

Näppärileiri 2014 eka päivä

Tänään se alkoi... kauan odotettu leiri.

meiltä oli matkaa leirille 200km ja lähdimme aamulla klo 9.10 kotoa. meidän piti ottaa pojan 20 tuumainen pyörä mukaan mutta se ei mahtunut autoon muiden tavaroiden kanssa... onneksi poika tyytyi potkulautaan ;)
kunnon eväät matkalle mukaan ja lähdöksi. matka meni rattoisasti... lapset eivät riidelleet oikeestaan yhtään ( SIIS IHME)
ja kaustinenkin löytyi ihmeen helposti ja olin aika ihmeissäni että tämä on niinkin iso kuin on.
Täältä löytyy K-market, S-market ja halpa-halli.... ruokapaikkoja ja huoltoasemia ( siinähän ne tärkeimmät joilla matkailija pärjää )

musiikkilukio löytyi navigaattorin avustuksella helposti myös... keskustasta noin 500m.
ilmoittautuminen löytyi kun seuras parkkipaikalta autosta hetken mistä ja mihin ihmiset menee ja sinne siis.
iidalotta sai nimi tarroja joita laittaa paitaan. nimi oli kirjoitettu pienellä tekstillä.
haimme toisesta pöydästä aikaisemmin tilaamat lounas / päivällisliput. sanoin pojalle leiriläisen nimen ja hän kirjoitti nimen tietokoneelle ja kysyi että onko maksettu ja minä siihen että kyllä on. ja kysyi että lounas päivällis paketti vai? ja minä siihen että kyllä. hän antoi pieniä parperi nippuja ja kiitin ja menin lasten luo ja aloin tutkimaan niitä ja niitä oli 4 nippuja. yhden  päällä luki päivällinen, toisen lounas, kolmannen aamiainen ja neljännen iltapala. hmm... minä olen maksanut vain lounaasta ja päivällisestä ja vein ne toiset laput sitten takas sille pojalle ja sanoin että nämä on liikaa...
poika siihen että ai jaa ja katsoo mua ihmeissään :)

kotiin saatiin ennen leiriä: laskun ja opintokortti ( joka piti täyttää ja tuoda ilmoittautumisen yhteydessä ), aikataulu, ja ruokalista. jäin kaipaamaan mukaan otetettavaa listaa.
oltiin kotona epävarmoja että otetaanko nuottiteline ja päädyttiin siihen että ei oteta kun sitä ei missään lue ja iidalotta ei osaa tota meidän nuottitelinettä itse koota :o

ja kun silloin keväällä hänet sinne ilmoitin niin silloin siellä nainen kertoi että toisena ohjelmallisena iltana kuulemma leiriläiset menee mökille uimaan ja saunomaan. sitäkään ei missään mainittu että pitää muistaa ottaa uimavarusteet mukaan.
ja perjantai illalla ja lauantaina ennen leirin päästöstä on konsertti niin millainen vaatetus... sitäkään ei kirjeessä mainittu.

paljon porukkaa on mukana tänäkin vuonna... 250 leiriläistä.
huomaisn että viulisteja on eniten... ihan pieniäkin lapsia on mukana. varmaan pienin viulusti on ollut 5v. miten niin pieniä viuluja on tehtykkin.... ihan näytti nuken viululta :)

he soittivat tänään yhteensä 5 tuntia. oli ensin pienryhmissä... ja iidalotta soitti C ryhmässä... siinä soitti kaikki jotka viime vuonnakin soitti C-ryhmässä ja ne jotka ovat suorittaneet 2/3 tason musiikkiopistolla ( ja iidalottahan on nyt just keväällä suorittanut )

nämä pienet viulustit eskari ikäiset, ja eka sekä tokaluokkalaiset soittivat A ryhmässä.

mutta huomenna lisää! nyt poika on levoton ja on kuulemma pakko päästä kattoo jotain leffaa...

kellokin on jo yli puoli 8 illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti