keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

suunnistus Kristiinankaupungissa

Kristiinankaupungissa järjestettiin eilen tiistaina suunnistuksen Cup ja minun rakas poikani halus välttämättä sinne lähteä RR-8 radalle.
Viljamihan täyttää heinäkuussa 7 vuotta. ja Ollaan nyt vasta keväällä toukokuussa aloitettu tämä suunnistusharrastus. No katsotaan kuinka kauan tämä kestää...

viljamilla oli ensin kesäpesiskoulu lähikentällä ja siellä hän hienosti sai lyötyä palloa mailalla ja sai kuulemma pallonkin kiinni räpsään.
( tämä oli toinen kerta kun hän oli pesiskoulussa )

Ilmoittautuminen Kristiinassa oli 17.15-18.15 välisenä aikana ja me lähdimme kiireen vilkkaan sitten ajelee pesiskoulusta klo 16. matkaa meillä oli 80km ja ajattelin että ajoissa kun lähtee nin kerkee vielä eksyäkkin ;)
löysimme paikan tosi helposti käyttäen navigaattoria klo 17:05... siinä mentiin kaupungin halki ja sieltä jostain koukaten löysimme perille ja ohjashan ne rastimerkit meitä :)

tien vieressä oli parkkipaikka ( se oli joku pururata / hiihtolatu ) ja tien vieressä oli kaikki ilmoittautumiset ja lähdöt ja maalit.

Odottelimme sitten muita kauhajokilaisia tulevaksi koska heillä oli viljamille emit.
tämä nainen joka lupaisi tuoda emitin saapuivat klo 17.45 ja menimme heidän kanssa ilmoittautumaan ja siinä hätäkässä nainen huomas että ei hän ollut muistanut koko emittiä.... No onneksi ei hätä ollut tämän näköinen, saimme mieheltä joka oli tullut samalla kyydillä ja hänellä oli kaksi tyttöä kisoihin. Huh huh!!!

lähdöt tapahtui klo 18.30, minuutin välein lähti kaksi tai kolme kilpailijaa. Viljamin lähtö tapahtui noin klo 18.47 ja siirryin siitä sitten maali paikalle seuraamaan tilannetta. ajattelin että menee varmaan noin 20 min kun matka oli 1.4km pitkä.
ja hänellä meni yhteensä 14,16. ja oli kolmas ja eka juoksi viisi minuuttia nopeammin matkan. Viljamikin juoksi hikihatus koko matkan.
mutta hienosti meni.

Ja olin tosi tyytyväinen järjestäjiin! Ilmoittautumisen yhteydessä sanoin yhdelle naiselle että jos siinä lähettämisen kohdalla joku vähän neuvois meidän poikaa kun tää on meille vielä vähän uutta.
ja tämä sama nainen oli lähettämssä ja katsoi viljamin kanssa hienosti karttaa ja neuvoi Viljamia


3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Maailman eniten myyty elektroninen kilpailukortti jolla on käyty useimmat viimevuosien suunnistuskilpailut maailmassa.
   Vesitiivis ja hyvin kovaa käyttöä kestävä. Kilpailun jälkeen tulostettavissa rastileimaukset ja väliajat. Leimauksen varmennus toimii aina käytettäessä tarkistuskorttia. Nopea leimaus, tiedonsiirto rastileimasimesta kilpailukorttiin kestää vain 1/8 osa sekuntia.
   Kortti soveltuu erinomaisesti myös hiihtosuunnistukseen. Käyttöikä 8-10 vuotta, rajoitettu takuu 5 vuotta. Väliajat tulostettavissa kilpailun jälkeen. Käyttölämpötila -20 - +50 C.
   Kellon tarkkuus +/- 1 sekunti 6 tunnissa.

   Poista
 2. Thankfulness to my father who told me concerning this blog, this webpage is truly awesome.


  Also visit my web-site: world of warcraft addons

  VastaaPoista