perjantai 6. kesäkuuta 2014

Näppärileiri 2014 neljäs päivä

loppu häämöttää ja tänään on ensimmäinen kahdesta konsertista.
Ja minulla on liput tämän -että huomiselle konsertille turvallisesti laukussani.

Tämä päivä alkaa vasta 11.30 lounaalla ja yhteisharjoitukset / pienryhmät / muskarit kokoontuu
12.30 alkaen.
Viljami ainakin lauloi eilen vähän väliä näitä kappaleita joita näppärileiriläiset soittaa.
ja lauloi hän sellaisen vanhan laulunkin jota itsekin olen pienenä laulanut.

"tien vieress oli mökki, tien vieress oli mökki, tien vieres oli hirsi mökki humppa humppa hei"....

mä nukuin tosi huonosti... ensinnäkin siksi kun viljami nukkui poikittain ja iidalotta tuli myös katsoo leffaa ja nukahti "meidän" sänkyyn ja keskiviikko illalla kun oltiin siellä joen rannalla ja seuraas jalkapallo ottelua niin hyttyset tai jotkut elukat sellaiset ehkäpä lentävät olivat purreet mua joka paikkaan... jalkaa, selkään käteen ARGGG!!! Ja nyt viime yönä ne kuti ihan hirveästi ja arvaatkaas mitä? mulle ei tietty ollut aloe vera voidetta mukana jolla olis saanut kutinan rauhoitettua...
siirryin sitten lopuksi pitkän kääntelyn varapedille ( joka on inhottavan kova ) ja ei se kutina siinäkään rauhoittunut ja kaiken lisäksi mua ärsytti kun valo pilkotti verhojen yläpäästä ja tuntui että huoneessa on tosi valoista... !!! Tiedätkö sen tunteen kun suljet silmät ja tuntuu että ympärilläsi sytytetään valoja ympäri?? !! No mulla oli sellainen olo!

nousin sitten seitsemän maissa ylös ja menin suihkuun ja mikä nautinnollinen olo suihkussa oli kun mikään paikka ei kutissut!!! Ihana olo! Siellä mä viihdyin ja viihdyin ja viihdyin....no pakko sieltä oli pois tulla!

aamupalalle mars ja sitten oltiin vain... leikittiin pelailtiin, torkuttiin.... iidalotta katsoi jotain sarjaa nettiteeveestä!

klo 11.10 lähdettiin syömään lounasta ja oli hyvää ruokaa taas. pitkää makaroonia ja broileri currykastiketta, salaatteja yms.
viljamikin söi vaikka yleensä ei piittaa makaroonista.
ajoimme sen jälkeen pyörillä halpa-halliin... käytiin ostaa jätskit ja juomista ja Viljami osti taas jotain keräilyjuttuja... ja purkkaa

kun tultiin ulos niin ulkona tihutti!!! Vaikka maaseudun tulevaisuuden sää sivulla ei ennustettu satavan vasta kuin klo 18!! ARGGGGG
sateen tihuttelun tahdissa ajoimme pyörillä hotellille ja hetken olimme siellä... söimme jätskit ja sitten lähdimme kansantaiteenkeskukseen ja vesi sade yltyi isommiksi pisaroiksi ja kun pääseimme sinne olimme edestä päin kyllä ihan märkiä.... viljami säästyi aika kuivana kun istui minun takana.

porukkaa oli jo sinne kokoontunut mutta lisää tuli vielä varttia veillekin vaikka aikataulussa oli että alkaa pienryhmissä harjoittelu klo 12.30. muskarikin alkoi siellä ja haahuilimme hetken että mihin, mutta sitten viljami näki sen muskari open ja mentiin hänen luo joka sanoi meille että kaikkien pitää kuulemma mennä sinne isoon saliin ensin.
kävin sanomassa iidalotalle että isoon saliin kaikki.
siellä sitten haahuiltiin ja joskus varttia vaille 12 mauno järvelä alkoi ilmoitella kuuluvalla äänellä edessä mitkä ryhmät menee mihinkin.
kaikki jotka olivat harjoittelemassa ala-asteen tiloissa eilen B ja C ryhmät siirtyy museosaliin pienryhmiin harjoittelemaan ja sinne iidalotta sitten meni. A-ryhmä menee tuohon etusaliin ja siitä sitten A-ryhmäläiset jakaantui opettajan johdolla pienenmpiin huoneisiin harjoittelemaan. ja muskari ryhmä meni kaikkist pienempien kanssa Alisa opettajan johdolla harjoittelemaan.

on se aika sähläämistä... mutta sinne lapset jäivät ja itse tulin kuivattelemaan hetkeksi hotellihuoneeseen. Sade oli onneksi melkein lakannut kun ajelin pyörällä hotelliin päin.

meni Viljamin sitten hakemaan kun muskari loppui tossa kahden maissa ja Viljamin kaa haahuiltiin ... pyöräiltiin keskustassa ja oltiin hotellihuoneessa...
Mentiin Iidalottaa vastaan puoli viiden maissa ja tultiin huoneeseen valmistautumaan kenraaliharjoituksiin ja esiintymiseen.

Esiintyminen oli siis mahtava ja soittajat oli todella upeita!!!

kyllä opettajat / ohjaajat ovat tehneet mahtava ja kovan työn tämän leirin hyväksi!!!
miten voikin olla niin mahtava kuuloista kun siellä soitti monen ikäsiä ja tasoisia soittajia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti