maanantai 9. kesäkuuta 2014

Näppärileirin jälkeistä elämää

sitä löytyy!!!
lauantaina kun tultiin kotiin ajoissa kylläkin niin se ilta menikin vain tavaroiden purkamisella ja pesukoneen täytöllä ja pyykkinarujen täytöllä...
ratsastaa ja ajaa piti ponit kun flikka lähtee sunnuntaina ratsastusleirille lähitallille.

en tiedä mikä iski, mutta valvoin yöllä puoli kolmeen katsoen vain telkkarista tulleita leffoja ja ohjelmia... ei sitten yhtään väsyttänyt..

No sunnuntai aamulla kyllä sitten väsytti!!!
En tiedä kehtaanko edes ääneen sanoa sitä taikka kirjoittaa mihin aikaan herättiin... siis Viljamikin joka on niin kuin minäkin aamuvirkku!!
Klo oli 10.20 kun noustiin ylös tai silloin heräsin ja katsoin kelloa ja arvaatkaan vaan pomppasinko nopeasti ylös PANIIKKI!!!! Miten ihmeessä mä näin kauan nukuin... no ehkäpä johtuu siitä' yöllisestä valvomisesta ;)

Poni pojathan on yöt ulkona... niin haettiin heidät heti käsittelyyn ja satulaa ja valjaita selkään ja pihaa kiertää
ponit oli rauhallisia niin ei sitten menty kuin 40min ja pestiin heidät ja päästettiin laitumella... ja piehtaroimaan tietty heti :)

pojat vietiin lähitallin ratsastusleirille ja siellä torisin "hetken" tallin omistajan kanssa ( 1,5 h )

maailma on pieni... Iidalotan pikkuserkku jota ei ole koskaan tavannut tuli Kortesjärveltä lainaponinsa kanssa samalle leirille ja niin he siellä sitten tapasivat ekan kerran. ( lasten isän puolelta )

Viljami halus illalla käydä meidän eläkeläisponin doran kanssa ratsastuslenkin...
hän niin tykkää ratsastaa doralla kun dora on niin rauhallinen ja dora ei pelkää mitään eikä pelästy mitään ja on Super rauhallinen.
käytiin naapurissakin ja sitten kun vietiin hänet takas tarhaan mustikan varpujen kanssa niin kovaa dora meille hörähteli. Taitaa vanha mamma ikävöidä poikia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti