lauantai 4. tammikuuta 2014

joenranta kävelyllä

Käytiin nyt tyttären kanssa kävelees tota joenrantaa ja tyttäreni otti kuvia meidän kaikkien iloksi :)

On ollut ihan harmaa päivä, mutta silti onnistunut.
Liikuteltiin pojat tänään hyvällä menestyksellä.
Flikka ratsasti Pleikkarilla ilman satulaa pihalla ja laukkaskin taas vähän, Pleikkarilla ei niin paljon enää energiaa kun on liikutettu nyt säännöllisesti, mutta kun koulut nyt alkaa niin säännöllisyys loppuu kun on koulun jälkeen niitä harrastuksia taas. Mutta onhan ne viikonloput.
Iivanalle laitoin kärryt perään ja liikutin ensin pihassa vähän ja sitten ajattelin mennä pellolle laukkailee... hienosti hän sinne meni ja lähti sitten laukkaakin, mutta yhtäkkiä täyskäännös ja kotiin ja vaikka kuinka yritin kiskoa ja kiskoa ohjista niin ei mitään ajatustakaan että olis kuunnelut, pihalle vaan vaikka suurimmasta kura kohdasta yli... ja Pleikkarin luo hätää kärsien.
No sitten ajattelin että menään nyt sitten vaikka kuopan lenkki ja ekalla kerralla hän lähti hienosti, mutta ei päästy pitkälle kun taas täyskäännös ja kaverin luo ARGGGGGG!!!
no muutama kova sana ja uudestaan ja sitten hän lähti hienosti ja mentiinkin se lenkki laukalla, muutama kierros pihassa ja mentiin uudestaan kuopan lenkki laukaten.
pihassa vielä lenkki lenkin perään ravissa laukassa ja loppu käynti mentiin että minä talutin ja iidalotta istui kärryissä ja pleikkari tuli perässä kun iidalotta "veti" ohjista :) *

kiva päivä moninpuolin.

Meidän sillalta kuvattu yläjuoksusta
Sillalta alajuoksulta ja tuonne päin lähdettiin kävelee

 

aika kohina käy näin tammikuussa

Naapurin talo
 

naapurin mökki

mitä alemmas mentiin niin joki
muuttui rauhallisemmaksi
majavalla on ollut pesupäivä kun saippuavaahtoa
näkyy vielä lilluvan joessa :)


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos! Aurinkoisella ilmalla tulis kivempia kuvia... mutta kaunista siellä on :)

   Poista
 2. Hieno on toi kuohuva joki kyl kun siin on noin paljon vettä ja samoin kyl sillo ku siin on vähän vettä ku kivet näkyy. Mut hiukan sai päätään käännellä kuvia katsoessa et näki ne "oikein" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no iidalotta kuvas... ja hänen mielestä vinoon kuvattuna ne on oikeen cool :)

   Poista
  2. ;D. Hyviä kuvia olet valinnut tohon....ylös... miks sitä nyt sit kutsutaankaan. Mun on kans pitänyt valkata siihen jotain kuvia (omaan blogiini siis) mut en oo vaan saanut aikaseksi.

   Poista
  3. no yllätys yllätys... iidalotta sen teki kun mä pyysin ... valitsi kuvatkin ihan itse.

   Poista
  4. Samaan aikaan ollaan päivitelty blogeja!

   Poista