sunnuntai 5. tammikuuta 2014

marsut ja muuta höpinää

Siis mitä ihmettä... onko iidalottaa purrut hevoskärpänen vai mikä on tullut....
Tää oli jo neljäs päivä peräkkäin kun iidalotta nousi pleikkarin selkään... yleensä kesällä tälläistä on, mutta ei näin talvella... no vaikka ei ole lunta on silti talvi. Tänään kyllä oli vähän lunta maahan tullut, vähän poneilla tilsaakin kerkes tulee kavionpohjiin.
Iivankin pääsi taas hurjistelee... me ollaan nyt uudessa paikassa ne varusteet laitettu ja jotenkin iivana säikkyy sitä paikkaa kurkkii koko ajan selän taakse... mahtaakohan jotenkin kaikua kun on iso halli ja tyhjä... No ei kauan toivottavasti kohta olis talli siellä ja muutama uusi karsina ;)
no iivana hyppäs pari kertaa siinä pystyyn... ensin kun harjasin ja toisen kerran kun iidalotta meni jo pleikkarin kaa pihalle ridaa niin olin jo kerinnyt laittaa kärryt perään niin eikö se siinä vielä noussut pystyyn... no rauhoittui kun lähdin taluttelee sitä.

kierrettiin sitten siinä pihaa laukaten ja ravaten... iidalottakin halus sitten ajaa iivanaa ja hienosti meni. iidalotta on vähän arka, mutta huomas että hienosti ja luottavasin mielin iivana pihaa kiertää... laukkaa kun maiskuttaa ja ottaa ravin kun ohjista vähän ottaa kiinni. Hienoja poneja meillä.

ALMA <3

LAIToin tälläiseen koriin siksi aikaa kun siivosin häkin
ja kyllähän ne tässä pysyy kun persilijaa
on kaverina :)

ELSA <3

OOOOOON NÄÄ NIIN SULOISIA :)IHANAA SUNNUNTAI ILTAA TEILLE LUKIJAT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti